Videók

Shodo Harada Roshi – Bevezetés a zen gyakorlatába

Taigen Shodo Harada roshi ebben a filben mutatja be a zen gyakorlás lapjait, a helyes testtartást és a helyes légzést. Mindenki számára, aki gyakorolni szeretne elsődleges, hogy megismerkedjen az alapokkal.
A film feliratozva van, a lejátszó cc gombjával kapcsolhatók be a feliratok.

Taigen Shodo Haraa Roshi in America

Az 1990- es években Taigen Shodo Roshi Amerikában járt, ennek az utazásnak és az ott tartott sesshinnek, illetve tanításnak a dokumentuma ez a film. A film angol nyelvű.

Élet a Sogenji kolostorban 1.

Japán nyelvű film, a kolostori életet mutatja be, megszólaltava az ott élőket. A filmet egy japán televeízió készítette, a riportok angol nyelven készültek.

Élet a Sogenji kolostorban 2.

Japán nyelvű film, a kolostori életet mutatja be, megszólaltava az ott élőket. A filmet egy japán televeízió készítette, a riportok angol nyelven készültek. 2.rész

Élet a Sogenji kolostorban 3.

Japán nyelvű film, a kolostori életet mutatja be, megszólaltava az ott élőket. A filmet egy japán televeízió készítette, a riportok angol nyelven készültek. 3.rész

Jeff Shore on Zen practice – all into one

Jeff Shore a hollandiai Steylben tartott elvolást, és ezen az elvonuláson tartott iránymutató előadásokat. Az előadás szintén a zen alapjaival foglalkozik, akárcsak Taigen Shodo Roshi bevezetője. A felvétel angol nyelvű, nincs hozzá fordítás sem felirat.

ZAZEN
tel: +36 - 30 / 466 28 71

hétfő - péntek
reggel 7.30 – 8.30
egész nap
este 18.00 – 19.30

kedd - szerda - csütörtök
reggel 7.00 - 8.30
este 18.00 - 19.30

Gyakorlás